I did it!

Jag gjorde det. Inte alls planerat. Men han var tyken och sur över att jag inte ville ha vårt vanliga, urusla sex. "Om inte skärper dig så håller inte det här", sa han argt. Jag såg rött. Upptäckte efter någon sekund att det inte var ett svimningsanfall utan en stor, röd, gigantisk räddningslian, som han slängde rakt i ansiktet på mig. "Jag ska tänka ett dygn" sa jag och upptäckte hur överläppen sakta men säkert gled uppåt... För. Hur gör man slut med någon som är arbetslös, har tappat alla framtidsambitioner och siktar så lågt att man föraktar honom, som är aningens ointelligent, är en urusel pappa, världens sämsta och minst inkännnade partner och älskare... hur, utan att krossa honom? Detta tillfälle skulle aldrig komma åter. Upp på lianen och vidare mot framtiden!

Ett dygn senare... låg jag i sängen med dunkande hjärta. Han bråkade länge, länge med sonen om någon bagatell. När han kom in pratade han om det en stund och lade sig sedan tillrätta för att sova. Jag hade en tid att passa. Innan midnatt var jag tvungen att säga det. För det här dygnet fyllde jag halvår, och det här var min present till mig själv.

Kort historia: Han hamnade totalt i chock. Han kom inte ens ihåg vad vi hade sagt dygnet före för han hade ju bara, som vanligt, slängt ur sig något i vredesmod. Jag tackade honom vid flera tillfällen den nästkommande veckan för att han hade tagit tag i vårt förhållande... Problemet var ju dock det gamla vanliga... Han tyckte ju att vi hade ett jättebra förhållande. Jag tyckte att det var uselt. Nu fick jag bli mer brutalärlig än jag velat vara förut. Undrar om Han någonsin kommer våga ha sex efter mina omdömen om hans förmåga där...?

Han tiggde och bad, vägrade att tro på det innan han hade hört det från en tredje person. Här blir kanske du förvånad, det blir inte jag. Så har det varit hela vårt förhållande. Han har aldrig lyssnat på mig. Har alltid frågat någon annan, vad det än gällt. Då känner man sitt värde. Så det blev ett klassiskt slut på förhållandet, ett en sista länk i den gamla kedjan.



Vi ska sälja vår bostad nu och rustar för fullt men tiden går allt för sakta. Stressen över min livssituation påverkade mig mer än jag förstod. Det var först när det såg ut som om vi rakat en flock rottweilers här inomhusm som jag insåg att jag tappar rätt mycket hår. Jag äter alldeles för mycket, och då inte mat utan bara gott. Vill bara vidare. Nu. De första veckorna hade jag stora problem med att få ner överläppen över framtänderna men sedan kom verkligheten och slog undan fötterna på mig. Det tar tid att sälja bostad. Lång tid när det är sommar och massor som måste fixas innan. Alldeles för lång tid.

Upptäckte att han direkt började dejta. Ja, jag kikade genom hans mobil. Kikar igenom mailen också så fort jag har en chans. Hans första dejt gjorde ont i hjärtat men nu bryr jag mig inte. Så jag gick ut och började nätfiska. himla roligt! Jag har fått så mycket bekräftelse nu att jag snart är reparerad efter alla de här åren totalt utan någon bekräftelse. Jag är tydligen både söt och sexig. Wow. Det hade jag glömt.

Så. Förhoppningsvis kommer denna blogg framöver mest handla om mina roliga eskapader denna singelsommar 2011, där allt ska börja på S... En idé som kom vid roséflaska två för en kort tid sedan.

Dejt 1: Såg till att få en kyss av en snygg man jag var på dejt med. Ville inte att Han skulle vara den siste som kysst mig. Bortsåg från att dejten var väldigt kort. Hade glömt varför jag inte dejtar korta män. Hade glömt att alla kroppsdelar kan vara korta. Är inte säker på att han hade alla kroppsdelar. Full back i maskinen. Han messar dock fortfarande men jag glider undan... Stumpen eller Sömmen. Vet inte riktigt vad jag kände genom byxan...

Dejt 2: Blev blixtförälskad i mig. Hade tänkt ha sex, så att Han inte var den siste som var inne i mig. Men. Äldre män som blir förälskade kan få prestationsångest... men jag fick så jag var nöjd, och det var ju första gången sedan innan Han... eftersom han inte visste/ville/kunde göra en kvinna glad. Kapade tvåan efteråt. Orkar inte ta ansvar för någon annans känslor nu. S ak.

Dejt 3: Fantastisk! Otroligt bra sex i många, många timmar där jag blev glad två gånger! Finns dock ett djup i denna mannen som lockar mig allt för mycket. Tur han bor 60 - 80 mil bort någonting. Men, vill ha mer. Han blev också förälskad... och låg och tittade på mig hela natten istället för att sova... hm... Tror att jag har något fragilt över mig just nu, som lyser igenom den vanliga busigheten, och det kanske väcker beskyddarinstinkt eller något. Förstår inte. Män brukar inte reagera så här för mig annars. Stock

Dejt 4: Gjorde fullständigt klart innan att inget emotionellt dravel är välkommet, vill bara ha kul. Han var ca 2 m lång och hade ljugit om sin ålder så han var inte 45 utan 50. Ja ja, egen företagare, smart och rätt rolig, vi kan träffas igen under dessa vilkor. Vi upptäckte massa nya saker i staden som ingen av oss sett förut. Stor

Nu, ska jag fortsätta att leta efter saker jag tappat bort. Det är alltid lika roligt.

RSS 2.0