Självhet...

Inleder det nya året på ett nytt sätt. Alla andra år har jag fallit för grupptryck och krav och plågat mig igenom årets längsta kväll och natt i sällskap av absolut älskade människor... men... Sitta stilla, äta långsamt, sitta stilla, dricka flera sorters alkohol, sitta stilla, spela sällskapsspel, sitta stilla...ja, ni behöver nog könna mig för att förstå fullt ut hur hemskt jobbigt detta varit för mig. Jag har gäspat käkarna ur led redan vid 20.35 och nickat till otaliga gånger innan klockan slagit tolv och man skålat och skrålat. 00.02 har jag legat i sängen i djup sömn. 
 
Men. I år. I år har jag duckat och parerat pch njuter nu fullständigt fullt ut av min valda sjävhet. För någon ensamhet är det inte. Självhet. Själviskhet. Ja, kanske, men satan vilket trevligt sällskap jag är! 
 
Jag brukar aldrig lockas av att skapa löften, rabbla klyschor eller börja nya projekt just för att vår almanacka utropar en ny siffra längst bak i årsraden. Men, i år, så är det annorlunda. Med start 00.00 påbörjar jag mitt 100-dagars projekt. Under 100 dagar ska jag klämma in 100 träningspass, och jag ska inte äta snacks, godis, glass, kakor eller bullar. Det nämnda, ätbara, är typ det enda jag ätit de senaste tre veckorna. Jag borde väga som ett hus men har dålig aptit numera så jag väger inte så mycket som jag förtjänar, tro mig. Mina barn säger att jag har en ätstörnibg och ja kanske. Jag har ett konstigt förhållande till det som ska in i munnen, definitivt. Mat orkar jag ingenting av. Godis, hur mycket som helst. 
 
Aptiten, den har försvunnit pga den medicin jag fått, för efter sisådär 20 års vetskap om att jag har adhd så har jag tagit tag i min utredning, men mer om det senare. Nu ska jag foetsätta att pressa i mig ostbollar och allt annat ätbart som är förbjudet efter tolvslaget. Jag måste ju väga så myclet som möjligt imorgon på min första invägning. Tänker jag. För jag är inte klok någonstans jag. Gott nytt år på mig, från mig. 

Lösenord och skit

Jag kan inte logga in. Min mailadress äe inte verifierad. Men det ser ut som om jag ändå kan skriva inlägg...? Måste prova...

RSS 2.0